Catering

Vi erbjuder catering för alla tillfällen, stora som små sällskap. Vi ordnar med allt inför ert möte, konferens, disputation och fest.

Välj mellan serverade luncher, hemlagade varma rätter bl.a. från persisk kök, bufféer, kalla tallrikar, fika och mingel med snittar.

Vill ni ha mer tid för era gäster tar vi mer än gärna hand om hela er tillställning med personal, porslin, dukning dekoration samt disk om så önskas.

Mat är en upplevelse, för oss en passion!

Frukostleverans

Trött på allt det gamla vanliga? Vi kan hitta på något roligt som piggar upp tillvaron. Vad sägs om en mjuglassmaskin i fikarummet för lite svalka i sommarvärmen? Eller att samla personalen till en rolig stund för att dekorera tårtor och bakelser inför fikapausen? Kanske har du egna idéer? Prata med oss och vi hjälper dig!

Barista House

Fruktkorgar och fruktlådor

Vi levererar fruktkorgar och fruktlådor i världsklass till arbetsplatser runt om i hela Stockholm. Alla våra fruktkorgar fylls med den bästa och godaste frukten för årstiden. Vi erbjuder allt från klassiska fruktblandningar med äpple, banan, apelsin och päron, till korgar med mer exotiska frukter. Vi har även fruktkorgar specialdesignade för att passa i ett möte, fyllda med lättäten och lätthanterad frukt – allt från bananer till vindruvor till clementiner.

Vår meny direkt till din inkorg?!

1 + 8 =

Adress

Fyrspannsgatan 185
165 63 Hässelby

Öppettider

Mån-Fre: 07-18
Lör: 10-16
Sön: Stängd

Tel

08 643 4715
076 27 20 306

Följ Oss