Fika På Jobbet

En fika är ibland mer än en fika. Den är en stunds egentid, en pratstund med en kollega eller en paus för att hämta kraft inför resten av en hektisk arbetsdag. Fika är också en självklar del under konferensen, födelsedagsfirandet och förmiddagsrasten.

Vi kan göra fikastunden till något mer än en snabb kopp kaffe och leverera smörgåsar, bullar, munkar och kakor av olika sorter. Vi kan även ordna återkommande leveranser för er som regelbundet vill ha något till fredagsfikat eller månadsmötet.

Kanske föredrar du något nyttigt under fikapausen? Då har vi även nötter, frukt och proteinbars. Oavsett om ni vill ha snacks under mötespausen eller en rejäl fika under företagsmötet hjälper vi till.

Har ni särskilda önskemål? Kanske vill ni ha en tårta till kalaset, gräddiga bakelser eller nybakta bullar? Tala om vad ni vill ha så fixar vi det. Och givetvis ordnar vi gluten-, laktos- och nötfria alternativ. För oss är det viktigt att alla kan vara med!

Ta en paus med oss

Trött på allt det gamla vanliga? Vi kan hitta på något roligt som piggar upp tillvaron. Vad sägs om en mjuglassmaskin i fikarummet för lite svalka i sommarvärmen? Eller att samla personalen till en rolig stund för att dekorera tårtor och bakelser inför fikapausen? Kanske har du egna idéer? Prata med oss och vi hjälper dig!

Barista House

Fruktkorgar och fruktlådor

Vi levererar fruktkorgar och fruktlådor i världsklass till arbetsplatser runt om i hela Stockholm. Alla våra fruktkorgar fylls med den bästa och godaste frukten för årstiden. Vi erbjuder allt från klassiska fruktblandningar med äpple, banan, apelsin och päron, till korgar med mer exotiska frukter. Vi har även fruktkorgar specialdesignade för att passa i ett möte, fyllda med lättäten och lätthanterad frukt – allt från bananer till vindruvor till clementiner.

Vår meny direkt till din inkorg?!

4 + 12 =

Adress

Fyrspannsgatan 185
165 63 Hässelby

Öppettider

Mån-Fre: 07-18
Lör: 10-16
Sön: Stängd

Tel

08 643 4715
076 27 20 306

Följ Oss